Zavod za šport Republike Slovenije Planica
Domov
3. oktober 2022 |

Dostop do e-Športa

Za dostop do informacijskega okolja e-Šport uporabnik potrebuje svoje uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime je vezano na osebo kot posameznika.

Če še nimate svojega uporabniškega imena in želite pridobiti dostop do e-Športa, kliknite naslednjo sličico.

Sedaj imamo posodobljen sistem za registracijo uporabnikov. Na povezavi: app2.sport.si imate ikono za novega uporabnika.
Izpolnite vlogo in se registrirajte. Na vaš elektrosnki naslov boste dobili potrditven mail, kjer zaključite registracijo.

Za pridobitev dostopa do posamezne aplikacije e-Športa je potrebno narediti naslednje:
ko se prijavite v e-Šport izberite v levem meniju MOJ PROFIL. V polju organizacija poiščite vašo organizacijo in spodaj prenesite pravico (iz levega stolpca v desni) – če se z miško postavite na ime pravice, se vam bo pojavil kratek opis pravice. Spodaj se vam bo aktiviral gumb »ODDAJ ZAHTEVEK«(kliknite na gumb). Na vaš elektronski naslov boste dobili PDF dokument, kjer ga podpisanega in ožigosanega pošljite na podpora@sport.si. Na podlagi poslanega dokumenta vam bomo potrdili pravico za dostop do izbrane aplikacije.


Oglejte si še:

Vstop v e-Šport

Informatika in analitika v športu
Strateški načrt razvoja e-Športa
Projektni svet za projekt e-Šport
Opis e-Športa
Podpora uporabnikom e-Športa
Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori
Aplikacije e-Športa
Šport v številkah
Dostopnost podatkov o športu

Za pridobitev dostopa do e-Športa je potrebno izpolniti obrazec 1 – Vloga za pridobitev uporabniškega imena in gesla. S tem pridobite svoje uporabniško ime in geslo, ne pa tudi pravice za uporabo aplikacij e-Športa.

Za pridobitev dostopa do posamezne aplikacije e-Športa je potrebno izpolniti enega izmed obrazcev od 2a do 2h, imenovanimi pooblastilo za uporabo aplikacije. Vsaka aplikacija ima svoj obrazec oz. pooblastilo, s katerim odgovorna oseba oz. zakoniti zastopnik organizacije pooblašča uporabnika za dostop do določene aplikacije z določeno uporabniško pravico.

Popolno izpolnjene, podpisane in ožigosane obrazce je potrebno poslati na enega od naslednjih načinov:

Zavod za šport RS Planica
Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana
Zemljevid lokacije | Načrtuj pot
T +386 (0)1 434 23 90
E info@sport.si
www.zsrs-planica.si


NOVA ŠTEVILKA!!!